"Health depends on being in harmony with our souls" (Dr. Edward Bach)

Remedierne virker på vores følelser og hjælper os til at være mere positive og i kontakt med vores indre kerne.
 
Dr. Bach opfattede sygdom og følelsesmæssige ubalancer som tegn på, at der var en konflikt mellem menneskets personlighed og sjæl. 

Hvis vi erkender konflikten, bliver det muligt for os at genvinde balancen og igen finde ind på vores egen vej her i livet.

Bachs blomsterremedier hjælper denne proces på vej og giver os mulighed for at vokse, så vi kan udnytte vores fulde potentiale.

Nogle gange oplever man, at blomstermedicinen virker omgående. Ofte er det dog først efter nogen tid, at man sporer virkningen. Lige så stille og umærkeligt. Ofte er det faktisk ens nærmeste, som opdager det først. De oplever måske, at man er forandret, mere optimistisk og lettere at tale med.

Blomstermedicinen virker som sagt på vores følelser og styrker kontakten til vores individuelle kerne.

Mange fortæller, at de efter at have taget Bachs blomsterremedier et stykke tid har oplevet en bedring af fysiske symptomer. Forklaringen på det er, at vores krop og vores immumforsvar også får det bedre, når vi får det bedre følelsesmæssigt og mentalt.

Min egen erfaring er, at jeg ofte har været roligere, gladere og har haft lettere ved at give udtryk for mine følelser på en afbalanceret måde.

Del siden